Welkom in De Leeuwerik! Sinds 2003 bereidt De Leeuwerik kwalitatieve en verse maaltijden die dagelijks aan huis bezorgd worden. Onze cateringdienst wordt gesmaakt door verenigingen, jeugdkampen, sportclubs en bedrijven terwijl onze traiteurdienst dan weer ideaal is voor feesten thuis. Hieronder stellen we graag ons aanbod aan je voor.

Verse maaltijden aan huis

De Leeuwerik bereidt verse maaltijden die dagelijks aan huis worden bezorgd. Een dagelijkse maaltijd bestaat steeds uit een verse dagsoep, een seizoensgebonden hoofdschotel en een smakelijk dessert. Verschillende keuze's mogelijk per dag. Dieetvrij menu nodig? Geen probleem!

Cateringdienst

Verenigingen, sportclubs, jeugdkampen en bedrijven kunnen bij onze cateringdienst terecht voor het bereiden van maaltijden voor hun leden.

Traiteur

Thuis een feestje gepland, maar ben je nog op zoek naar een traiteur? Neem zeker onze brochure eens door en geef ons gerust een seintje om jouw menu samen te stellen!

Jan en zijn team hebben er voor het lentefeest van onze dochter een prachtige dag van gemaakt. Kindvriendelijk, attente bediening, mooie zaal en dito aankleding en vooral lekker eten. Iedereen was het erover eens. Het was een top-dag! Bedankt!

Reeds meerde malen een feest(je) mogen beleven in dit etablissement. Altijd vriendelijk, behulpzaam en telkens een culinaire verwennerij. Ook de locatie is zeer prachtig gelegen voor alle type feesten op elk moment van het jaar. Zelfs aan de kleinsten is er meer dan voldoende aandacht (aangepast menu, speelgelegenheid,...). Ook de afhaalgerechten en leveringen van eten op verplaatsing zijn een sterke aanrader. Ik kijk hoopvol uit om er spoedig nog eens te mogen feesten.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie