Welkom in De Leeuwerik! Naast onze feestzaal zijn we ook gekend voor onze verse maaltijden aan huis. Onze cateringdienst wordt gesmaakt door verenigingen, jeugdkampen, sportclubs en bedrijven terwijl onze traiteurdienst dan weer ideaal is voor feesten thuis. Hieronder stellen we graag ons aanbod aan je voor.

Verse maaltijden aan huis

De Leeuwerik bereidt verse maaltijden die dagelijks aan huis worden bezorgd. Een dagelijkse maaltijd bestaat steeds uit een verse dagsoep, een seizoensgebonden hoofdschotel en een smakelijk dessert. Verschillende keuze's mogelijk per dag. Dieetvrij menu nodig? Geen probleem!

Cateringdienst

Verenigingen, sportclubs, jeugdkampen en bedrijven kunnen bij onze cateringdienst terecht voor het bereiden van maaltijden voor hun leden.

Traiteur

Thuis een feestje gepland, maar ben je nog op zoek naar een traiteur? Neem zeker onze brochure eens door en geef ons gerust een seintje om jouw menu samen te stellen!

We hebben heel lekker gegeten vandaag van onze bezorgde menu. Dank u wel en een dikke pluim!

Om een mooi lang verhaal kort te vertellen...Dit was een top feestje voor ons moeder haar 85 zomers te vieren! Echt alles was tot in detail verzorgd; GERECHTEN - onthaal - bediening - gezelligheid.. In naam van onze hele familie..Proficiat Jan en Co... "De Leeuwerik" is echt wel de 5* kes waard, jullie hebben een zaak om fier op te zijn! Jullie horen nog van ons...;) Dank je wel.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie