Slide background
Slide background
Slide background
  • Een sfeervolle feestzaal, prachtig terras, en heerlijk eten!

    K. De Herdt

  • De maaltijden aan huis zijn steeds erg lekker. Ook is er altijd een ruime menukeuze.

    L. Coomans

  • Ons huwelijksfeest was een onvergetelijke gebeurtenis, bedankt!

    Familie Peeters

Ontdek onze dagmenu’s
Dineren in De Leeuwerik
Praktische informatie

Van Laerhoven Sylvia - 2/1/2021

"Kerstmis en Nieuwjaar menu 2020. Er zijn alleen maar superlatieven mogelijk als men spreekt over de maaltijden van Kerst en Nieuwjaar. Ze waren niet alleen "SUPER" lekker maar het was ook genieten van de mooie gerechten. Wij hebben voor de volledige menu gekozen samen met de amusehapjes.......die zo mooi gepresenteerd waren, en ze smaakten alsof er engeltjes op uw tong.......ja dat. Zeker voor herhaling vatbaar. Daarom een dikke proficiat aan Jan en zijn Team en een dikke pluim voor de afhaal dienst die 100 % corona proof was. Toch ook even vermelden dat ik ook klant ben van de weekmenu die aan huis gebracht wordt. Zeker een aanrader. Hartelijk bedankt aan Jan en zijn team voor dit alles. Met vriendelijke groetjes van mevrouw Van Laerhoven uit Averbode."


Van den Broeck - Gyssels Jo en Bea  2020-11-14

"We bestelden al enkele keren afhaalmenu. Lekkere gerechten en altijd keuze in voor- en hoofdgerechten + dessert. Makkelijk in bakjes die in de oven kunnen. Meer dan genoeg qua portie. Netjes verpakt en iedere week een ander menu. Echt een aanrader."


Familie Claes  2018-12-5

"Op 25/11 de 90ste verjaardag gevierd van ons ma/bomma! 50 gasten tussen de 2 jaar en de 92 jaar kunnen laten genieten van een mooie dag: een hele uitdaging! Maar het team van De Leeuwerik is daar voor 100% in geslaagd. Dank je wel voor alles! Wij komen zeker nog terug bij een volgende gelegenheid."


Gooris Mia  2018-11-19

"Op vrijdag 2 november 2018 vierden we met mijn familie en vrienden mijn 60ste verjaardag. Het eten was heel lekker en de bediening en verzorging mocht er zeker ook zijn. Een aanrader voor alle feesten. Bedankt Jan en uw team".


Jacobs Erik en Dominique  2018-06-24

"30 jarig bestaan gevierd van ons bedrijf. Superlekker het eten, vriendelijke bediening. Dank u wel Jan en zijn team. Een echte aanrader (23/06/2018)" 


Liliane en Ivan Van Rijmenant  2018-03-25

"Twee jaar achter elkaar onze 60ste verjaardag gevierd. Zeer lekker eten, gezellige zaal en zeer vriendelijke bediening. Een echte aanrader !!! Hartelijk dank aan Jan en zijn team."


Van effen Georges  2018-01-25

"Ons jubilieumfeest gehouden in De Leeuwerik. Niks op aan te merken, lekker eten, gezellige sfeer, vriendelijke bediening, kindvriendelijk, kortom, TOP. Fam. Van effen"


Fam. Van den Broeck - Gyssels   2017-10-04

"Ter gelegenheid van ons 25 jaar huwelijk deden we een feest voor familie en vrienden bij De Leeuwerik. Gezellig eerst receptie in een aparte ruimte met heerlijke warme en koude verzorgde hapjes. Daarna namen we 2 soorten soepen met brood. Hoofdgerecht: Italiaans warm en koud buffet. Topper was de "bruidstaart" en heerlijke dessertenbuffet. Alles verliep vlekkeloos en goed georganiseerd. Kortom een professioneel team met een warme ontvangst. Dank je wel aan het hele Leeuwerik team om van onze dag een ON-VER-GE-TE-LIJKE herinnering te maken waar wij met een grote glimlach aan terugdenken."


Mannaerts Mara   2017-04-30

"Wij hebben op 30 april 2017 de doop van mijn dochter Ylena bij de Leeuwerik gehouden. Ik heb alleen maar superlatieven aan te brengen als referentie. Zeer sterke klantgerichtheid, heel warm onthaal, fantastische prijs kwaliteit, uitstekend eten en heel toffe locatie. Zeer kindvriendelijk, regen of zonneschijn. Het desserten buffet is er gewoon over...zo lekker"


Fam. Grietens   2017-04-23

"Proficiat! Onze zoon vond het echt een top feest. En het eten, heerlijk. Wij komen zeker nog terug feestjes boeken bij jullie. Het was meer dan voldoende en zowel de kinderen als de volwassenen hebben genoten. Bedankt!"


Fam. Hendrickx - Nijs    2016-07-25

"Om een mooi lang verhaal kort te vertellen...Dit was een top feestje voor ons moeder haar 85 zomers te vieren! Echt alles was tot in detail verzorgd; GERECHTEN - onthaal - bediening - gezelligheid.. In naam van onze hele familie..Proficiat Jan en Co... "De Leeuwerik" is echt wel de 5* kes waard, jullie hebben een zaak om fier op te zijn! Jullie horen nog van ons...;) Dank je wel."


Vrancken - Meerkens    2016-07-09

"Op zaterdag 25 juni 2016 hebben wij onze ZILVEREN HUWELIJKSVERJAARDAG samen gevierd met familie, vrienden en collega's. Het is een dag geworden om nooit te vergeten. Alles was tot in de kleinste details verzorgd. Al onze wensen werden uitgevoerd, niets was te veel. Mooi verzorgde tafels in een gezellige aangename feestzaal. Het eten was heel goed en meer dan voldoende. Onze genodigden bleven maar zeggen hoe gezellig het was, op een mooie locatie en met zeer lekker eten. Vooral een dikke pluim voor Jan en zijn team, vooral voor de verrassingen die ze spontaan brachten zonder dat wij daar iets van wisten. Zij doen dat met heel veel plezier dat zie je en dat stralen ze ook uit en je voelt je er dadelijk in thuis. BEDANKT voor alles en zeker tot een volgende keer, met een gerust hart want alles is TIP TOP in orde !!!!!!!!!!"


Pascale en Jochen De Cock - Croes     2016-05-08

"Betreffende ons verjaardagsfeest op 30 april 2016. Wij willen het ganse team van De Leeuwerik bedanken voor het "Super" eten, de vriendelijke, attentvolle en vlotte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar. Doe zo voort."


Lambert Kristof   2015-12-06

"Al 3 maal hebben we de communie van onze kinderen in feestzaal De Leeuwerik mogen vieren. Het was telkens top! Vriendelijke bediening, gezellig kader en vooral lekker eten. Dit blijft ons adres voor volgende feesten. Doe zo verder! Groeten Familie Lambert."


Fam. Bonroy - Robeyns      2015-07-27

"Jan, voor jou en je hele team een hele dikke pluim! Gisteren bij het gouden jubileum van Lizette en Raymond was het eten, letterlijk en figuurlijk, om duimen en vingers af te likken. Het was piekfijn in orde, uiterst smaakvol in een sfeervolle omgeving geserveerd. Een namiddag met grote onderscheiding voor 'De Leeuwerik', kortweg een AANRADER voor iedereen! Ons mag je zeker terug verwachten! Hartelijk dank voor alles en een mooie pluim erbij voor 'De Leeuwerik'!"


Fam. Alaerts        2015-07-08

"Op 26 juni 2015 werd Nancy Peeters in de bloemetjes gezet voor haar 40ste verjaardag. Het was een fantastisch feest met broodjes- en dessertenbuffet. Hartelijk dank aan het team van feestzaal De Leeuwerik."


Fam. Wijnans    2015-06-05

"Jan en zijn team hebben er voor het lentefeest van onze dochter een prachtige dag van gemaakt. Kindvriendelijk, attente bediening, mooie zaal en dito aankleding en vooral lekker eten. Iedereen was het erover eens. Het was een top-dag! Bedankt!"


Fam. Vanderveken - Mariën    2015-05-18

"Het eerste communiefeest van onze zoon was een onvergetelijke dag. Familie en vrienden waren vol lof over de locatie, stijlvolle feesttafels, heel lekkere keuken en supervriendelijk personeel! Het was TOP!"


Fam. Van Roy - Van Cauwenbergh     2014-12-13

'In het voorjaar hebben wij onze 40ste huwelijksverjaardag met heel de familie gevierd in "De Leeuwerik". Wat ons opviel waren de mooie verzorgde tafels. De verrassing werd nog groter bij het aan tafel gaan. Alle gerechten werden mooi gepresenteerd en waren uiteraard zéér lekker. Het personeel is zéér kindvriendelijk. Voor de kindjes was er een springkasteel en speelhoekjes voorzien. De ouderen konden met een gerust hart aan tafel blijven zitten, de kinderen amuseerden zich zowel binnen als buiten. En wat belangrijk is, ze konden niet de straat op."


Familie Swillen - Willems    2014-08-13

"Op 2/08/2014 hebben wij onze trouwfeest er laten doorgaan, iedereen van de familie was hartstikke tevreden, alles prima in orde en geregeld, voor ons was het een zéér geslaagde dag !!! Dank je Jan en z'n team voor deze mooie gezellige dag !!! Komen zeker nog langs !!!"


Familie Dekeyser    2014-5-28

"Wij hadden voor de communie van onze dochter gekozen voor een Italiaans buffet. Het was gewoon fantastisch,mooi,lekker,origineel,....Vriendelijke bediening, alle gasten waren meer dan content en ons feest was geweldig. 
Een echte aanrader!!!!  Heel veel dank!!!!"


Familie Branders    2014-04-23

"Proficiat voor het paasmenu. De presentatie van de borden was heel mooi en het eten was voortreffelijk. Voor herhaling vatbaar !!!"


Wyseur Rene   2013-08-09

"Hartelijk dank voor het nu al jaren aan huis brengen van dieetmenu"


 

 

Schrijf zelf over uw ervaring bij De Leeuwerik:

 
Naam en voornaam: *
E-mail adres: *
Deel uw ervaring: *
Mogen wij uw ervaring publiceren op de website?
Ja, graag
Neen, liever niet
Voer onderstaande code in om het formulier te verzenden.
Opgelet het systeem maakt een onderscheid tussen hoofdletters en kleine letters.

  
Code vernieuwen

CONTACTEER ONS
016/50 29 20
0486/97 70 25
Horenweg 9
3390 Tielt-Winge
ONZE LIGGING